SK (FELDA) CHINI 3 & 5

SMTWTFS

Makluman Terkini

SSQS

TINDAKAN SEGERA SSQS 2013: Perhatian kepada GPM (atau wakil bagi pihak) sekolah-sekolah kelompok di bawah PKG Bandar Pekan sahaja, pastikan pengisian dibuat dengan kadar segera selewat-lewatnya pada tarikh 27 September 2013 iaitu jumaat ini. Tatacara pengisiannya, tuan/puan perlu login ke akaun gmail sekolah masing-masing dan cari email *pautan untuk borang SSQS sekolah ahli PKG Bandar Pekan*. Tuan/puan hanya perlu klik link yang disediakan dan menjawabnya. Pengisian tersebut melibatkan pihak GURU, GPM, MURID dan PENTADBIR. Jumlah bilangan responden (seorang) bagi pihak yang berkenaan seperti dibawah:
4.PENTADBIR = 1 (Guru Besar / Pengetua)
Semoga pihak tuan/puan berjaya melaksanakannya. Sebarang masalah sila hubungi kami ditalian telefon PKG Bandar Pekan. Terima kasih